Warning: include(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(): Failed opening '/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include_once(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82

Warning: include_once(): Failed opening '/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82
cPanel Tutorial: E-mail « BrainHost Blog

Functiile din zona de e-mail permite utilizatorului sa execute diferite actiuni. Aceste actiuni includ crearea de conturi de e-mail, stergerea conturilor, forwarding pentru un cont, etc. Va voi explica in detaliu fiecare optiune in parte.

Email Accounts – va permite sa creati conturi de Email, sa definiti parole pentru conturile respective si sa setati o limita de spatiu ce poate fi folosita de fiecare cont. Puteti deasemenea sa administrati conturile de email pentru domeniul selectat.

Webmail – va permite sa accesati programele de web mail (Horde si Squirrelmail) incluse in cPanel. Va puteti citi mesajele prin intermediul acestor programe web.

SpamAssasin – este un system automat de filtrare a mesajelor ce incearca sa identifice mesajele de tip SPAM pe baza continutului mesajului primit.

Forwarders – folosind aceasta optiuneva permite sa trimiteti o copie a mesajului primit pe un cont de email catre un alt cont.

Auto Responders – puteti seta un mesaj de raspuns automat. In momentul in care primiti un email aceasta functie va trimite un raspuns automat catre cel ce v-a trimis un e-mail.

Default Adress – aceasta functie va permite ca toate e-mailurile primite pe una sau mai multe adrese de e-mail inexistente sa ajunga si in contul setat de dvs. ca si default adress.

User Level Filtering – Pe langa filtrul de la spamassasin, puteti adauga un filtru personalizat pentru fiecare cont de e-mail. Aceste filtre personalizate vor fi aplicate dupa ce verificarea filtrului principal a fost efectuat.

Account Level Filtering – va permite sa administrati filtrele pentru contul principal. Acolo puteti deasemenea testa filtrele existente.

Import Adresses/Forwarders – va permite sa importati adrese de e-mail sau forwarders dintr-un fisier Excel(.xls) sau comma-separated values (.csv).

MX Entry – aici puteti schimba serverele MX pentru domeniul dumneavoastra si defini catre ce server sa livreze mesajele.

  1. 1 Comment

    • Please, can you PM me and tell me few more thinks about this, I am really fan of your blog… 34

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*