BrainHost este un brand OPTICNET SERV, un ISP infiintat in anul 2004 si ofera servicii profesionale de gazduire bazate pe infrastructura proprie.

#Mascatweetmeet

La aceasta intalnire am participat si ca blogger si ca om ce reprezinta un brand. Pot spune ca a fost o experienta placuta sa particip la #mascatweetmeet.

Piesa prezentata de actori a fost “Sluga la doi stapani”, iar descrierea ei nu o poate face nimeni mai bine decat cei de la Teatrul Masca:

Textul, care la vremea sa a reformat teatrul universal remodeland mastile commediei dell arte, ramane extrem de valoros si actual. Actiunea e alerta, povestile de dragoste sunt foarte bine construite, o nuanta de lirism si de melancolie strabate uneori chipul personajelor foarte bine conturate, conflictele puternice fac deliciul spectatorilor, iar umorul de cea mai buna calitate intregeste faima acestei comedii.

Zambetele au fost la moda in sala, si prezenta scenica a actorilor de exceptie. Actorii au interactionat cu publicul, si au facut in asa fel incat mult timp de azi inainte toti cei prezenti in sala de teatru sa ramana cu o amintire placuta.

Sa mergi la o piesa de teatru poate fi o metoda foarte buna de team building, iar eu sper sa reusesc sa aduc si colegii mei intr-o sala de teatru.

Multumesc domnului Chinezu pentru invitatie si pentru ca am avut ce povesti colegilor despre experienta de aseara.

This article was written by: BrainHost

  1. 7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*