Warning: include(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(): Failed opening '/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include_once(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82

Warning: include_once(): Failed opening '/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82
PH Blog Meet ! « BrainHost Blog

PH Blog Meet !

Scriu cu multa intarziere despre acest eveniment la care am participat, dar nu am scris pentru ca am vrut sa vad in primul rand parerile celorlalti participanti inainte sa scriu si eu ceva.

Pe data de 20.11.2010 am luat parte la #phblogmeet. Organizatorul a fost haotik (ca de obicei) si am fost placut surprins sa vad ca au venit asa multi bloggeri Ploiesteni. Daca la fosta intalnire unde am facut si o prezentare de start a brand-ului BrainHost, la aceasta intalnire am decis sa stau linistit la locul meu sa vad ce se discuta. Chiar eram curios sa aud pareri despre serviciul de gazduire in general, sa aud ce proiecte noi vor oamenii sa porneasca si ce idei le trec prin cap pentru a creste blogosfera Ploiesteana.

Desi locatia a fost una neincapatoare pentru cei aproximativ 40 de participanti (+ sau – cativa, nu am stat sa numar) am avut ocazia sa socializez cu ceva oameni. Am fost placut surprins cand am fost felicitat pentru noul look al site-ului de catre Bogdan de la Eweb Infopro.

Am stat mai mult la palavre cu Necenzurat pe subiecte de gen gazduire. Ne-am cam contrat in pareri despre gazduire, insa fiecare om are dreptul la opinia sa. Pana la urma l-am lasat cu parerea lui, eu mi-am pastrat-o pe a mea :). Am vorbit cu Jorj si Costin despre Stiri Prahovene, si cand zic discutat, ii intrebam cum le merge site-ul, ce trafic au inceput sa aibe, si lucruri de interes pentru mine. Din cate am inteles, incet incet se vor face si ei mari si pe aceasta cale ii felicit si le urez mult succes in continuare.

Am mai vorbit cu Strofo despre programare si cu Ana Matei despre secretele SEO. Eram sa-l uit pe domnul waven care mi-a spus sa-i fac o oferta, iar George printr-un comentariu imi spune sa fac o oferta de nerefuzat lucru pe care voi incerca sa-l aflu de la oameni.

Desi la primele 2 editii am participat ca un simplu om cu blog, pe 29 mai am participat in calitate de reprezentant BrainHost si acum la fel.

Am avut deasemenea placerea sa ma intalnesc cu bloggeri pe care ii stiam de la editiile anterioare, insa am avut ocazia sa cunosc si persoane noi.

Ca sa nu mai lungesc povestea, a fost o intalnire frumoasa, au fost multi participanti, s-au discutat pe multe subiecte si s-au pornit si cateva proiecte. Concluzia la care am ajuns este: Blogosfera Ploiesteana exista si creste pe zi ce trece tot mai mult.

Pentru poze puteti intra pe blogul domnului Ovidiu (fotograful de serviciu) si pentru lista tuturor participantilor la domnul Haotik.

Au mai scris despre aceasta intalnire si cei de mai jos. In cazul in care am pierdut pe drum pe cineva va rog sa ma scuzati, am cautat 30 de minute articole legate de acest subiect in lista participantilor, si ce am gasit am postat. In cazul in care ati scris si nu va regasiti, lasati un comment si promit sa le adaug.

http://haotik.ro/2010/11/21/lista-participantilor-la-phblogmeet.htm

http://www.valiovidiu.ro/pozele-de-la-phblogmeet

http://mihneabeldescu.ro/2010/11/phblogmeet-intalnire-cu-bloggerii-din-ploiesti/

http://www.ploiestiul.ro/articole/a-fost-phblogmeet.html

http://www.waven.ro/2010/11/21/blogmeet-la-ploie%C8%99ti-after/

  1. 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*