Warning: include(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(): Failed opening '/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include_once(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82

Warning: include_once(): Failed opening '/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82
Socializati cu noi? « BrainHost Blog

Socializati cu noi?

Nu multi sunt aceia care vor sa socializeze cu o firma. Dar de ce? Pentru ca probabil este o firma ce ofera anumite servicii, dar nu asta este important.

In spatele oricarui cont pe o retea de socializare (fie el si al unei firme) exista o persoana. O persoana care vrea sa socializeze, sa afle mai multe despre potentialii clienti, sa afle ce anume isi doresc acestia cu privire la serviciile pe care le ofera, si multe alte lucruri.

Am observat ca in topul retelelor de socializare se afla Twitter si Facebook. Dar de ce doar acestea? Simplu, pentru ca ofera cea mai buna socializre intre utilizatori. Pe ambele retele mentionate poti sa trimiti link-uri (recomandari) si in acelasi timp sa si discuti pe diverse teme cu prietenii (followers).

Avem si noi conturi facute, pe cele 2 mari retele, insa mai avem si pe altele. Sunt foarte multe retele de socializare, si de promovare a articolelor, insa nu e deajuns sa introduci articolele tale, ci trebuie sa recomanzi si altele. Asta inseamna defapt socializarea.

Sunt multe firme ce inteleg gresit termenul de socializare, si se apuca sa faca conturi, dar nu promoveaza si altceva decat propriile articole, branduri/produse. Si atunci…e clar ca omu isi va da seama ca iti urmaresti doar interesul propriu. De ce ar socializa cu tine daca pe el nu il intereseaza ce prezinti? Este evident ca nu o va face, si astfel nu exista socializare.

Sunt deasemenea multi utilizatori ai retelelor de socializare care nu sunt foarte deschisi cand vad o firma ce vrea sa socializeze cu ei. Probabil din cauza firmelor mai sus mentionate, ce incearca sa iasa ei in fata, in schimb nu ofera nici un fel de socializare cu cei carora vor sa prezinte serviciile ce le ofera.

Astfel, prea putine firme reusesc sa se faca cunoscute prin intermediul Social Media, si prea putine inteleg puterea acestui fenomen.

Noi nu ne incadram in aceasta sectiune, si vrem sa socializam cu voi, utilizatorii, viitorii clienti si va spunem unde ne gasiti.

Facebook

Twitter

StumbleUpon

Cica.ro

  1. 3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*