Warning: include(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(): Failed opening '/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include_once(/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82

Warning: include_once(): Failed opening '/home/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home02/bhost1/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82
Wordcamp 30 Octombrie 2010 « BrainHost Blog

Wordcamp 30 Octombrie 2010

WordCamp Romania va avea loc pe data de 30 octombrie, avand sprijinul Microsoft si Automattic. Anul acesta, prezentarile se vor reuni sub sloganul “WordPress, mai mult decat un CMS”.

Evenimentul WordCamp este deschis tuturor, de la utilizatori obisnuiti pana la dezvoltatori experimentati, avand ca scop schimbul de idei, cunostinte si networking intre userii de WordPress.

Agenda WordCamp va include discutii tematice legate de noutatile aparute in ultimii doi ani, despre WordPress pe platforma Microsoft, despre framework-uri de teme, despre bani si afaceri cu teme WordPress pe piata internationala, eCommerce pe bloguri si magazine online in WordPress, Buddypress si alte cateva subiecte.

Printre speakerii confirmati deja: Joost de Valk, Cristian Birta China (Chinezu), Ciprian Turcu, Andrei Diaconu, Andrei Boghiu, Alex Negrea, Razvan Girmacea, Calin Don, Sorel Mihai, Cristi Burca, Dan Stefancu, Todi Pruteanu, Stas Sucov si asteptam in continuare confirmari.

Vom spune “Hello World and WordCamp Romania” sambata 30 octombrie, la Bucharest Hubb, de la ora 10:00. Evenimentul va continua cu o sesiune de prezentari publice de site-uri si plugin-uri de WordPress iesite din comun
Dupa eveniment, toti cei prezenti la conferinta sunt invitati la after-party LaserMaxx, incepand cu ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 50 RON, care poate fi achizitionat si online, accesand link-ul acesta.

Pentru ca suntem in online, vrem sa sustinem acest proiect cum putem. Poate nu multi sunt vizitatorii nostrii care stiu despre acest eveniment foarte bun. Cei noi in online au foarte multe de invatat de la un astfel de eveniment.

Prezenti acolo vor fi foarte multe nume mari din online-ul romanesc, dintre care pot aminti de Cristian China ce va vorbi despre W”ordPressul si urmarile lui” si Alexandru Negrea ce va prezenta “Plugin-uri WordPress care iti vor face viata mai usoara”.
Pe langa acesti 2 mari bloggeri vor mai fi prezente si alte nume din online, pe care probabil nu le stiti dar stau in spatele platformei pe care o folosim zi de zi, si anume WordPress.
Echipa de developeri WordPress prezenti la Wordcamp este alcatuita din: Sorel Mihai si Cristi Burca care va vor prezenta platforma WordPress in toata splendoarea ei.

Consider ca este o ocazie unica de a invata multe lucruri pe care nu le stiai despre WordPress de la oameni care au facut din blogurile lor un succes in online-ul romanesc.

Pe aceasta cale va anunt ca nu aveti voie sa lipsiti de la acest eveniment, si noi vom incerca sa participam la acest eveniment.

  1. 5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*